Carsten Jensen bliver direktør for Nordic Ferry Infrastructure

EXPRESS 4 ankommer til Sjællands Odde d. 17/7-2019. Foto: Michael Koefoed-Hansen

Carsten Jensen som har været Molslinjens direktør siden 2016, er blevet forfremmet til direktør for Nordic Ferry Infrastructure.

”Jeg er stolt af den udvikling, som Molslinjen har været igennem, og jeg er glad for at kunne aflevere et rederi i god form. Nu kan jeg hos NFI være med til at bidrage til den samlede gruppes udvikling.”

Carsten Jensen, direktør for Nordic Ferry Infrastructure.

Nordic Ferry Infrastructure er et nyetableret holdingselskab i Oslo, som er ejet af den svenske infrastrukturfond EQT. EQT ejer både Molslinjen, samt den norske Torghatten koncern som bl.a. driver færgefart i Norge. De to selskaber vil blive lagt ind under det nye holdingselskab. I 2023 forventes ForSea Ferries at følge efter, når købet af det er blevet godkendt af konkurrencemyndighederne.

”Nordic Ferry Infrastructureskal understøtte selskabernes fremtidige udvikling og drift, realisere synergier samt støtte den fortsatte grønne omstilling. Begge selskaber kommer fortsat til at operere som selvstændige enheder.”

Carl Sjølund, ansvarlig partner på EQT Infrastructure.

Carsten Jensen tiltræder den nye stilling med det samme, men vil fortsætte med at være direktør for Molslinjen, indtil en ny direktør er fundet.

Kilde: Molslinjen

Om Michael Koefoed-Hansen

Redaktør og ejer af Færgenyt. Har udgivet 3 bøger om dansk færgefart på forlaget Starnia, samt drevet hjemmesiden ”The ferry site” siden 1998. ”The ferry site” hører i dag til blandt de største private hjemmesider med information omkring færger.

Se alle indlæg af Michael Koefoed-Hansen →