DFDS øger frekvensen mellem Sverige og Estland

PATRIA SEAWAYS ankommer til København d. 18/2-2017. Foto: Michael Koefoed-Hansen

Fra d. 4. oktober, øger DFDS frekvensen og kapaciteten på ruten mellem Kapellskär og Paldiski. Ruten går fra at havde 14 afgange om ugen til 22, så der på flere dage om ugen, vil være 2 afgange fra hver havn, hvor der indtil nu, kun har været en daglig afgang.

Lukker Paldiski – Hanko ruten

DFDS har over en længere periode, set at trafikken for fragt og passagerer var været gode og stigende på ruten mellem Kapellskär og Paldiski, mens det modsatte har været tilfældet på Paldiski – Hanko ruten. DFDS har derfor besluttet at lukke ruten mellem Estland og Finland, og satse mere på ruten mellem Estland og Sverige.

Ved at lukke ruten Paldiski – Hanko, bliver PATRIA SEAWAYS frigivet til, at kunne sejle fuldtid på ruten mellem Kapellskär og Paldiski, sammen med SIRENA SEAWAYS. PATRIA SEAWAYS har indtil nu, skiftet mellem de to ruter, hvilket også har betydet, at der kun har været 4 dobbeltture om ugen på Paldiski – Hanko ruten.

SIRENA SEAWAYS. © DFDS

Kilde: DFDS

Om Michael Koefoed-Hansen

Redaktør og ejer af Færgenyt. Har udgivet 3 bøger om dansk færgefart, på forlaget Starnia, samt drevet hjemmesiden ”The ferry site” siden 1998. ”The ferry site” hører i dag til blandt de største private hjemmesider med information omkring færger.

Se alle indlæg af Michael Koefoed-Hansen →