FRS Caribbean har lukket rute til Bimini

SAN GWANN. © FRS Caribbean

FRS Caribbean, har med virkning fra d. 5. august, stoppet al sejlads mellem Miami og Bimini på Bahamas, med hurtigfærgen SAN GWANN. I stedet henviser de til konkurrent Balearia Caribbean, som pt. sejler med hurtigfærgen JAUME II, mellem Fort Lauderdale og Grand Bahama, men nu også vil sejle til Bimini.

JAUME II. © Baleria

Ifølge Ferrybalear, skal FRS lukning af ruten, ses i sammenhæng med at Herman Calvo tidligere i år, blev dømt for bedrageri og spionage mod Balearia Caribbean, og skal betale 2,8 millioner dollars i erstatning til Balearia Caribbean. Herman Calvo var nemlig direktør i Balearia Caribbean, men han stjal en aftale med et hotel resort i Bimini, som han først forsøgte at sælge til Buquebús, hvor han var direktør i den spanske afdeling, som Balearia købte i 2007. Da den aftale ikke lykkedes, fik han solgt den til FRS, hvor han også blev ansat.

Om Michael Koefoed-Hansen

Redaktør og ejer af Færgenyt. Har udgivet 3 bøger om dansk færgefart, på forlaget Starnia, samt drevet hjemmesiden ”The ferry site” siden 1998. ”The ferry site” hører i dag til blandt de største private hjemmesider med information omkring færger.

Se alle indlæg af Michael Koefoed-Hansen →