Over 1 million passagerer med ForSea i juli

HAMLET i Helsingør 12/5-2019. Foto: Michael Koefoed-Hansen

Efter to år med rejsebegrænsninger pga. Covid-19, så er antallet af rejsende på Helsingør – Helsingborg ruten, tilbage på niveauet før Covid-19. Det er især antallet af landgangspassagerer som er steget. På en enkelt dag i juli, sejlede 28.228 landgangspassagerer med færgerne, hvilket er det største antal siden 1996.

”Det føles fantastisk efter to år at kunne se stabilitet i vores rejsestatistik. Vi har under årene med pandemien arbejdet hårdt for at forbedre oplevelsen for vores gæster og har i videst muligt omfang sejlet efter ordinær sejlplan. Vi har lagt enorme resurser i vores tilbud ombord for at kunne sikre en bæredygtig rejse ud fra flere perspektiver. Nu står vi her, med mere end 1 million rejsende i juli, en KRAV-certificeret restaurant og et udbud i vores butikker, som gæsterne værdsætter, hvilket salgstallene tydeligt viser. Dertil kan lægges den grønne rejse, med en CO2-reduktion på 26.200 ton siden 2016. Det føles fantastisk.”

Kristian Durhuus, CEO i ForSea.

Kilde: ForSea

Om Michael Koefoed-Hansen

Redaktør og ejer af Færgenyt. Har udgivet 3 bøger om dansk færgefart på forlaget Starnia, samt drevet hjemmesiden ”The ferry site” siden 1998. ”The ferry site” hører i dag til blandt de største private hjemmesider med information omkring færger.

Se alle indlæg af Michael Koefoed-Hansen →