Tallink indsætter VICTORIA I på Tallinn – Helsingfors ruten

VICTORIA I afgår fra Stockholm d. 16/7-2007. Foto: Michael Koefoed-Hansen

Det estiske rederi Tallink, vil fra d. 12. oktober indsætte VICTORIA I på Helsingfors – Tallinn, hvor den kommer til at sejle sammen med rutens to nuværende færger MEGASTAR og MYSTAR. Dermed får ruten igen 7 daglige dobbeltture, ligesom den havde inden udbruddet af Covid-19 i 2020. VICTORIA I vil sejle en daglig dobbelttur på ruten, og vil primært henvende sig til de finske kunder, som ønsker en mere minicruise agtig overfart.

“Passagersiffrorna på linjen Tallinn-Helsingfors har visat stadig tillväxt och många av våra gäster har önskat att kryssningsprodukten på linjen ska komma tillbaka. Jag är därför mycket glad över att idag meddela att vi nu kan möta den efterfrågan igen.”

Paavo Nõgene, direktør for Tallink Grupp.

VICTORIA I gennemgår i øjeblikket en større opfriskning, efter at have været chartret ud som hotelskib for flygtninge i Skotland.

Kilde: Tallink Grupp

Om Michael Koefoed-Hansen

Redaktør og ejer af Færgenyt. Har udgivet 3 bøger om dansk færgefart på forlaget Starnia, samt drevet hjemmesiden ”The ferry site” siden 1998. ”The ferry site” hører i dag til blandt de største private hjemmesider med information omkring færger.

Se alle indlæg af Michael Koefoed-Hansen →