Billetsamarbejdet mellem Ærøfærgerne og ÆrøXpressen er ophørt

MARSTAL ankommer til Svendborg d. 30/11-2019. Foto: Michael Koefoed-Hansen

Billetsamarbejdet mellem de to rederier Ærøfærgerne (Ærø Kommune) og ÆrøXpressen, er ophørt fra i dag fredag d. 15. maj. Det blev ellers indledt samtidig med at ÆrøXpressen startede med at sejle mellem Marstal og Rudkøbing.

Derved kunne man stadig nøjes med billettering i retning mod Ærø, da billetter, rabatkort og pendlerkort kunne bruges hos begge rederier, uanset hos hvilket rederi de var købt hos. Der skete så efterfølgende en mellemregning mellem de to rederier.

ÆRØXPRESSEN i Marstal d. 30/11-2019. Foto: Michael Koefoed-Hansen

Kommunalbestyrelsen syntes dog ikke, at det har gået helt godt med det samarbejde, og besluttede derfor på kommunalbestyrelsesmødet d. 22. april at det skulle ophøre, og at Ærøfærgerne skulle gå over til enkeltbillettering. Dermed har ÆrøXpressen også måtte følge med. Så fra i dag, kan billetter, rabatkort og pendlerkort kun bruges hos det rederi de er købt hos.

Kilder: Ærøfærgerne og ÆrøXpressen

Om Michael Koefoed-Hansen

Redaktør og ejer af Færgenyt. Har udgivet 3 bøger om dansk færgefart, på forlaget Starnia, samt drevet hjemmesiden ”The ferry site” siden 1998. ”The ferry site” hører i dag til blandt de største private hjemmesider med information omkring færger.

Se alle indlæg af Michael Koefoed-Hansen →