EXPRESS 4 påsejlede kajen på Sjællands Odde

EXPRESS 4 ankommer til Sjællands Odde d. 17/7-2019. Foto: Michael Koefoed-Hansen

Under ankomsten til Sjællands Odde kl. 12 i dag, påsejlede EXPRESS 4 kajen, da den skulle gøre klar til at svaje. Påsejlingen betød at er opstod skader foran på styrbord skrog. Da det var under ankomsten, var folk på vej ned til deres biler, og enkelte personer faldt, men er ellers ikke kommet noget til ifølge Molslinjen.

Uheldet betyder at resten af dagens afgange med EXPRESS 4 er aflyst.

EXPRESS 2 ankommer til Sjællands Odde d. 17/7-2019. Foto: Michael Koefoed-Hansen

Desuden er EXPRESS 4 også taget ud af drift i morgen fredag, hvor EXPRESS 2 så tager dens plads i fartplanen, og EXPRESS 2 afgangstider så bliver aflyst, hvilket så også betyder at afgangen til Ebeltoft bliver aflyst i morgen.

Opdateret 20:40: EXPRESS 4, sejlede torsdag eftermiddag mod Frederikshavn, hvor den ankommer under aftenen. Her vil den blive dokket hos Orskov Yard, som skal stå for reparationen. Den forventes først tilbage søndag, så der vil derfor også komme aflysninger på lørdag, men de er endnu ikke lagt på Molslinjens hjemmeside.

Opdateret d. 30/9-2019 kl. 16:20: Pga. dårligt vejr i weekenden, samt at skaderne er komplicerede end forventet, bliver EXPRESS 4 først klar til at blive indsat torsdag morgen.

Kilder: TV2 Østjylland og Molslinjen

Om Michael Koefoed-Hansen

Redaktør og ejer af Færgenyt. Har udgivet 3 bøger om dansk færgefart, på forlaget Starnia, samt drevet hjemmesiden ”The ferry site” siden 1998. ”The ferry site” hører i dag til blandt de største private hjemmesider med information omkring færger.

Se alle indlæg af Michael Koefoed-Hansen →