Fjord Line nedlægger Sandefjord – Strømstad ruten

OSLOFJORD ankommer til Strömstad d. 19/5-2019. Foto: Michael Koefoed-Hansen

Fjord Lines har besluttet at nedlægge Sandefjord – Strømstad ruten med virkning fra d. 29. oktober 2023. Kunder som har bookinger efter den dato, vil få den refunderet. Fjord Lines har sejlet på ruten siden 2014 med færgen OSLOFJORD.

Nedlæggelsen er et strategisk valg fra rederiet, som vil koncentrere sig om dens ruter mellem Danmark og Norge. Fjord Line ønsker desuden at udvikle sin forretning med udgangspunkt i produkter relateret til turisme/oplevelsesrejser.

“Vi takker vores engagerede og loyale medarbejdere for en fantastisk indsats og for at skabe gode kundeoplevelser. En stor tak skal også lyde til alle vores kunder, som gennem årene har valgt Fjord Line, når de skulle rejse eller transportere varer mellem Sandefjord og Strömstad.”

Brian Thorsted Hansen, direktør i Fjord Line.

Rederiet undersøger nu hvad der skal ske med færgen OSLOFJORD, men et salg er formentlig det mest naturlige valg. Lukningen af ruten får også betydning for en del af rederiets ansatte, som muligvis kommer til at se en fyreseddel. Der er derfor nu drøftelser med fagforeninger og tillidsfolk.

Kilde: Fjord Line

Om Michael Koefoed-Hansen

Redaktør og ejer af Færgenyt. Har udgivet 3 bøger om dansk færgefart på forlaget Starnia, samt drevet hjemmesiden ”The ferry site” siden 1998. ”The ferry site” hører i dag til blandt de største private hjemmesider med information omkring færger.

Se alle indlæg af Michael Koefoed-Hansen →