ForSea Ferries bliver til Øresundslinjen

TYCHO BRAHE. © Øresundslinjen

Siden Molslinjen overtog ForSea Ferries i slutningen af januar måned, har arbejdet med at integrere rederiet ind i Molslinjen været i fuld gang, bl.a. med at booking systemet er blevet flyttet over til Molslinjens system. Nu starter så næste skridt, nemlig en rebranding af rederiet, som i fremtiden kommer til at hedde Øresundslinjen, og dermed passe ind i den navnestruktur Molslinjen bruger.

”ForSea har været et stærkt brand med fokus på bæredygtighed, og det har været fristende at lade det fortsætte. Men efter lidt overvejelser mener vi, at vi bør indlemme vores nye rederi i Molslinjens rutestruktur og ændre ForSea til Øresundslinjen.”

Kristian Durhuus, administrerende direktør i Molslinjen.

Den første færge til at få det nye Øresundslinjen logo og farver er TYCHO BRAHE. Den er fortiden på værft i Landskrona, for at blive malet om og moderniseret, så den passer ind i det nye Øresundslinjen brand. TYCHO BRAHE forventes tilbage i drift d. 4. oktober.

TYCHO BRAHE i Helsingør 12/5-2019. Foto: Michael Koefoed-Hansen

”Vi går stille og roligt i gang med forvandlingen, så der kommer til at gå tid, før vi kan kalde navneskiftet og hele rebrandingen af ruten for afsluttet. Vi skal gøre det i et tempo, som rutens op mod syv millioner årlige gæster kan følge med til.”

Kristian Durhuus.

Den fulde rebranding af ForSea Ferries til Øresundslinjen, forventes først færdig i 2025.

Kilde: Molslinjen

Om Michael Koefoed-Hansen

Redaktør og ejer af Færgenyt. Har udgivet 3 bøger om dansk færgefart på forlaget Starnia, samt drevet hjemmesiden ”The ferry site” siden 1998. ”The ferry site” hører i dag til blandt de største private hjemmesider med information omkring færger.

Se alle indlæg af Michael Koefoed-Hansen →