MERCANDIA IV bliver godsfærge

MERCANDIA IV ankommer til Helsingør 12/5-2019. Foto: Michael Koefoed-Hansen

ForSea har besluttet at konvertere MERCANDIA IV fra en passager- og godsfærge til en ren godsfærge. Derfor vil der fra d. 1. september ikke længere være detailsalg og mad og drikke på MERCANDIA IV. Dette sker som reaktion på en længerevarende tilbagegang i personbil- og passagertrafikken. Desuden har forskellige kundeundersøgelser i tidens løb vist, at passagererne klart foretrækker at benytte de større og mere moderne færger.

Dette er et vigtigt skridt for at sikre selskabets position for fremtiden. Vi vil gennemføre yderligere initiativer for at modernisere vores forretning og sikre, at vi er konkurrencedygtige. ForSea har indtil videre investeret betydelige summer i at konvertere AURORA AF HELSINGBORG og TYCHO BRAHE til batteridrift og lægger fortsat vægt på at videreudvikle en bæredygtig færgefart.

– Johan Röstin, CEO ForSea AB

Kilde: ForSea

Om Michael Koefoed-Hansen

Redaktør og ejer af Færgenyt. Har udgivet 3 bøger om dansk færgefart, på forlaget Starnia, samt drevet hjemmesiden ”The ferry site” siden 1998. ”The ferry site” hører i dag til blandt de største private hjemmesider med information omkring færger.

Se alle indlæg af Michael Koefoed-Hansen →