Molslinjen: Én færge på Kattegat

EXPRESS 4 ankommer til Sjællands Odde d. 17/7-2019. Foto: Michael Koefoed-Hansen

EXPRESS 4 bliver fra i morgen tirsdag ene om at betjene ruten mellem Aarhus og Odden. Situationen med COVID-19 har helt naturligt fjernet langt de fleste danskeres rejsebehov. Det betyder så få passagerer på ruten, at en enkelt færge uden problemer kan løfte opgaven.

”Vi ser os forpligtede til at holde vores rute i gang, så Danmarks trods den alvorlige situation stadig kan hænge sammen. Men det er klart, at lige nu er det kun de mest nødvendige rejser, som foretages, og det kan vi godt klare med en enkelt færge.”

Carsten Jensen, Molslinjens administrerende direktør.

På ruten over Kattegat udarbejdes nu et nyt trafikprogram med en enkelt færge. Alle gæster får automatisk besked om ændringerne, ligesom hjemmeside og Facebook bliver opdateret med den nye sejlplan, som gælder til og med den 29. marts.

Selv om ruten fremover kun betjenes af en enkelt hurtigfærge, vil der stadig være meget god plads på færgen. EXPRESS 4 vil sejle fire daglige dobbeltture på nær lørdag, hvor der vil være tre dobbeltture. Første afgang med EXPRESS 4 i morgen tirsdag den 17. marts bliver 6.45 fra Aarhus til Odden.

Kilde: Molslinjen

Om Michael Koefoed-Hansen

Redaktør og ejer af Færgenyt. Har udgivet 3 bøger om dansk færgefart, på forlaget Starnia, samt drevet hjemmesiden ”The ferry site” siden 1998. ”The ferry site” hører i dag til blandt de største private hjemmesider med information omkring færger.

Se alle indlæg af Michael Koefoed-Hansen →