Molslinjen køber ForSea Ferries

HAMLET i Helsingør 12/5-2019. Foto: Michael Koefoed-Hansen

Molslinjen har med opbakning fra dens ejer EQT Infrastructure, indgået en endelig aftale om at købe rederiet ForSea Ferries af Igneo Infrastructure Partners. Handlen er betinget af at de danske og svenske konkurrencemyndigheder godkender den. Svaret på dette forventes at komme primo 2023.

“ForSea er et attraktivt og veldrevet færgeselskab. ForSea og Molslinjen er begge vigtige transportforbindelser i Norden med et meget sammenligneligt udbud af services og ekspertise inden for deres respektive organisationer. Vi ser frem til et tæt samarbejde mellem Molslinjen og ForSea, hvor vi kan udveksle erfaringer og fortsætte vores arbejde med at blive en bæredygtig førende aktør i regionen.”

Carsten Jensen, adm. direktør hos Molslinjen.

ForSea Ferries som sejler mellem Helsingør og Helsingborg, transporterer ca. 6 millioner passagerer, 1 million personbiler og 450.000 lastbiler om året.

Kilde: Molslinjen

 

Om Michael Koefoed-Hansen

Redaktør og ejer af Færgenyt. Har udgivet 3 bøger om dansk færgefart på forlaget Starnia, samt drevet hjemmesiden ”The ferry site” siden 1998. ”The ferry site” hører i dag til blandt de største private hjemmesider med information omkring færger.

Se alle indlæg af Michael Koefoed-Hansen →