VIKING CINDERELLA overføres til finsk flag

VIKING CINDERELLA ud for Kapellskär d. 3/6-2018. Foto: Michael Koefoed-Hansen

I forbindelse med at Viking Line til marts, overflytter færgen VIKING CINDERELLA til ruten Stockholm – Helsingfors vil den også skifte flag fra svensk til finsk. De ansatte ombord vil blive tilbudt at blive overflyttet til den finske overenskomst.

VIKING CINDERELLA har primært sejlet minicruises på ruten Stockholm – Mariehamn siden 2003, men den opgave bliver overtaget af krydstogtskibet BIRKA STOCKHOLM som Viking Line og Gotlandsbolaget ejer med 50% hver. BIRKA STOCKHOLM som kommer til at få et nyt navn, vil have svensk flag, og dermed kan Viking Lines svenske personale vise interesse i at blive overført til den. Viking Line kommer til at stå for cateringpersonalet, mens Gotlandsbolaget har ansvar for resten.

BIRKA STOCKHOLM ud for Kapellskär d. 3/6-2018. Foto: Michael Koefoed-Hansen

Med overflytningen af VIKING CINDERELLA til finsk flag, vil alle Viking Lines egne færger have finsk flag, da VIKING XPRS tidligere i år blev overført fra estisk til finsk flag.

VIKING XPRS. © Viking Line

Kilde: Viking Line

Om Michael Koefoed-Hansen

Redaktør og ejer af Færgenyt. Har udgivet 3 bøger om dansk færgefart på forlaget Starnia, samt drevet hjemmesiden ”The ferry site” siden 1998. ”The ferry site” hører i dag til blandt de største private hjemmesider med information omkring færger.

Se alle indlæg af Michael Koefoed-Hansen →