EXPRESS 4 tilbage i drift fra på mandag

EXPRESS 4 ankommer til Sjællands Odde d. 17/7-2019. Foto: Michael Koefoed-Hansen

Corona-krisen er ikke ovre, men passagererne på færgen mellem Aarhus og Odden begynder at vende tilbage. Derfor sættes Molslinjens nyeste hurtigfærge, EXPRESS 4 tilbage i drift, så den sammen med EXPRESS 2 kan hæve antallet af daglige afgange fra otte til 14.

EXPRESS 2 ankommer til Sjællands Odde d. 17/7-2019. Foto: Michael Koefoed-Hansen

”Ved at have mere kapacitet, end der reelt er brug for, kan vi sikre den nødvendige afstand mellem passagererne. Det er godt at se, at passagererne vender tilbage, også fordi vi kan tilbyde en tryg tur.”

Carsten Jensen, Molslinjens administrerende direktør.

Coronakrisen fjernede på én gang en hel del af passagererne på ruten mellem Jylland og Sjælland. Tre hurtigfærger blev reduceret til en enkelt færge, hvor der stadig var langt mellem passagererne.

”Det kom ikke på tale at indstille sejladsen. Vi insisterede på at opretholde ruten, da Molslinjen er en vigtig del af infrastrukturen i Danmark. Vi har fortsat både lastbiler, busser, forretningsfolk og familier, der rejser med os.”

Carsten Jensen.

Molslinjen valgte at tilbyde færgegæsterne, at de kunne opholde sig på vogndækket under overfarten. Hvert andet sæde blev spærret for salg, og besætningerne havde intenst fokus på rengøring, hygiejne og afstand mellem gæsterne.

”Alt dette fortsætter vi med indtil videre. Vi håber, den forsigtige genåbning af landet fortsætter, og vi er klar til at geare op i takt med, at danskernes lyst til og mulighed for at komme afsted stiger.”

Carsten Jensen.

EXPRESS 4 og EXPRESS 2 sejler begge mellem Aarhus og Odden fra morgenstunden mandag den 27. april 2020.

Kilde: Molslinjen

Om Michael Koefoed-Hansen

Redaktør og ejer af Færgenyt. Har udgivet 3 bøger om dansk færgefart, på forlaget Starnia, samt drevet hjemmesiden ”The ferry site” siden 1998. ”The ferry site” hører i dag til blandt de største private hjemmesider med information omkring færger.

Se alle indlæg af Michael Koefoed-Hansen →