Ny direktør hos ÆrøXpressen, samt administrativt personale ansat

ÆRØXPRESSEN. © ÆrøXpressen

Søren Vestergaard bliver ny direktør efter Leif Jensen. Årsagen er, at selskabet er på vej ind i en ny fase, hvor direktøren får et langt mere direkte ansvar i forbindelse med skibets drift i henhold til diverse sikkerhedsforskrifter.

Leif har udfyldt direktørposten på forbilledlig vis i selskabets hårde opstartsfase, men har nu bedt sig fritaget for direktørrollen – da han er knap så meget inde i de tekniske sikkerhedsområder, som behandles i skibets/rederiets ISM / SMS system.

Leif fortsætter bestyrelsesarbejdet og vil fortsat varetage funktioner vedr. ombygning af færgelejer, tilsyn med byggeriet på Hvide Sande Værft m.m.

Administration

Selskabet har pr. 15. august ansat Carl Jørgen Heide som kontorleder, og fra 1. september Gitte Kathrine Kruse som kontorassistent.

Når færgen er indsat, forventelig fra 1. december, vil kontoret i det tidligere havnekontor i Marstal, være bemandet dagligt.

Kilde: ÆrøXpressen

Om Michael Koefoed-Hansen

Redaktør og ejer af Færgenyt. Har udgivet 3 bøger om dansk færgefart, på forlaget Starnia, samt drevet hjemmesiden ”The ferry site” siden 1998. ”The ferry site” hører i dag til blandt de største private hjemmesider med information omkring færger.

Se alle indlæg af Michael Koefoed-Hansen →