PINAR DEL RIO på grund ved Dénia

PINAR DEL RIO. © Baleària

Den spanske hurtigfærge PINAR DEL RIO som kom fra Ibiza, gik fredag aften ved 23:20 tiden på grund ved indsejlingen til Dénia, da den kom for tæt på det nordlige molehoved. Ved grundstødningen kom der et hul i styrbord side, og den har derfor taget noget vand ind.

Ombord på hurtigfærgen var 393 passagerer og 21 besætningsmedlemmer, ingen af dem kom til skade. Men de måtte sejles i land med lokale redningsbåde, da PINAR DEL RIO ikke kunne komme fri. Søndag formiddag er den endnu ikke kommet fri, så de 70 biler som er ombord, kan derfor ikke komme i land.

Til at afløse den skadede PINAR DEL RIO, har Balearia hentet færgen BAHAMA MAMA ind. BAHAMA MAMA var ellers lige for en uge siden kommet tilbage til dens rute mellem Almeria – Nador, efter at den havde måtte afløse for NÁPOLES.

Kilde: Ferrybalear

Om Michael Koefoed-Hansen

Redaktør og ejer af Færgenyt. Har udgivet 3 bøger om dansk færgefart, på forlaget Starnia, samt drevet hjemmesiden ”The ferry site” siden 1998. ”The ferry site” hører i dag til blandt de største private hjemmesider med information omkring færger.

Se alle indlæg af Michael Koefoed-Hansen →