Rederi AB Gotland chartrer ELIANA MARINO

ELIANA MARINO fra da dengang hvor den hed LOUISE RUSS (Øresund 1/4-2012). Foto: Michael Koefoed-Hansen

Det svenske rederi Rederi AB Gotland, har indgået en aftale med italienske Onorato Armatori, om at subchartre RoRo færgen ELIANA MARINO fra slutningen af april 2022.

Rederi AB Gotland vil indsætte ELIANA MARINO på ruten Nynäshamn – Rostock, hvor den vil komme til at sejle sammen med færgen DROTTEN, som allerede sejler på ruten, der bliver markedsført under navnet Hansa Destinations.

DROTTEN ankommer til Landskrona d. 7/4-2021. Foto: Göran Olsson

Nynäshamn – Rostock ruten blevet startet d. 30. august 2021, og siden er især efterspørgslen på lanemeter til fragt steget. Med indsættelsen af ELIANA MARINO, vil antallet af ugentlige dobbeltture blive fordoblet fra 3 til 6.

“Vi vet att flera avgångar ökar flexibiliteten och det har efterfrågats av många kunder. Under hösten har vi sett en stegvis ökad efterfrågan och det känns väldigt roligt att nu kunna öka kapaciteten ytterligare i båda riktningar.”

Håkan Johansson, direktør i Rederi AB Gotland.

I sommerperioden fra uge 26 til 32, vil antallet af dobbeltture dog blive sat ned til 5, da DROTTEN også skal bruges til at øge kapaciteten mellem det svenske fastland og Gotland, hvilket er et krav i den kontrakt Rederi AB Gotland har med den svenske stat om betjeningen af Gotland.

Kilde: Rederi AB Gotland

Om Michael Koefoed-Hansen

Redaktør og ejer af Færgenyt. Har udgivet 3 bøger om dansk færgefart på forlaget Starnia, samt drevet hjemmesiden ”The ferry site” siden 1998. ”The ferry site” hører i dag til blandt de største private hjemmesider med information omkring færger.

Se alle indlæg af Michael Koefoed-Hansen →