Stena Line åbner ny fragtrute mellem Dublin og Birkenhead

STENA HORIZON. © Stena Line

Stena Line vil i midten af februar 2024, åbne en ny fragtrute mellem Dublin og Birkenhead (Liverpool). Ruten åbner fordi der opstår en åbning i markedet, efter at P&O Ferries har meddelt at de lukker deres rute mellem Dublin og Liverpool ved årsskiftet.

“Med lanceringen af vores nye fragtrute mellem Dublin og Birkenhead sikrer vi en vigtig handelsrute i korridoren mellem Storbritannien og Irland, og styrker vores position på Det Irske Hav yderligere. Stena Line kommer nu til at tilbyde to ruter ud af både Dublin Havn og Birkenhead, hvilket vil etablere vigtige logistikknudepunkter, der forbinder fragtstrømme på tværs af Det Irske Hav, og gør det mere effektivt for havnebrugere.”

Niclas Mårtensson, CEO, Stena Line.

Det virker til, at det bliver RoPax færgen STENA HORIZON, som kommer til at begynde på ruten, indtil Stena Line finder en permanent færge til den nye rute. Der vil være en daglig dobbelttur med afgang fra Dublin on morgenen, og fra Birkenhead om aftenen.

Kilder: Stena Line og Irish Farmers Journal

Om Michael Koefoed-Hansen

Redaktør og ejer af Færgenyt. Har udgivet 3 bøger om dansk færgefart på forlaget Starnia, samt drevet hjemmesiden ”The ferry site” siden 1998. ”The ferry site” hører i dag til blandt de største private hjemmesider med information omkring færger.

Se alle indlæg af Michael Koefoed-Hansen →