Stena Line vil overføre STENA VISION til cypriotisk flag

STENA VISION. © Stena Line

Stena Line forhandler i øjeblikket med de svenske fagforeninger omkring at overføre STENA VISION fra svensk til cypriotisk flag. STENA VISION sejler på ruten Karlskrona – Gdynia. Planen er at den svenske besætning skal udskiftes med polsk besætning ligesom på færgerne STENA SPIRIT og STENA NORDICA som også sejler på ruten. I starten vil det formentlig blive en kombination af svensk og polsk besætning, men den svenske besætning vil efterhånden blive overført til Stena Lines andre færger som har svensk flag. Planen er at der ikke skal fyres svenske ansatte.

STENA NORDICA afgår fra Holyhead d. 25/6-2011. Foto: Michael Koefoed-Hansen

MECKLENBURG-VORPOMMERN får svensk flag

Som nævnt tilbage i december, så forhandlede Stena Line på det tidspunkt med de tyske fagforeninger om at overflytte MECKLENBURG-VORPOMMERN til svensk flag. Disse forhandlinger er nu afsluttet og MECKLENBURG-VORPOMMERN vil få svensk flag d. 1. juli.

MECKLENBURG-VORPOMMERN i Trelleborg d. 22/4-2018. Foto: Michael Koefoed-Hansen

Kilde: Sjöfarts Tidningen

Om Michael Koefoed-Hansen

Redaktør og ejer af Færgenyt. Har udgivet 3 bøger om dansk færgefart på forlaget Starnia, samt drevet hjemmesiden ”The ferry site” siden 1998. ”The ferry site” hører i dag til blandt de største private hjemmesider med information omkring færger.

Se alle indlæg af Michael Koefoed-Hansen →