Tallink Silja Line laver sommerrokade

ROMANTIKA afgår fra Stockholm d. 30/7-2011. Foto: Michael Koefoed-Hansen

Som følge af Covid-19 situationen, har Tallink Silja Line måtte lave en rokade af deres flåde, så de kan sejle med så mange færger som muligt, indenfor de regler og rejserestriktioner som der findes. Pt. er ruterne Stockholm – Helsingfors og Stockholm – Tallinn lukket helt ned, mens ROMANTIKA sejler enkelte ture mellem Stockholm og Riga.

ISABELLE til Kapellskär-Paldiski

ISABELLE ankommer til Riga d. 5/7-2013. Foto: Michael Koefoed-Hansen

Færgen ISABELLE som der normalt sejler mellem Stockholm og Riga, vil frem til d. 30. august, sejle på ruten mellem Kapellskär og Paldiski, som pt. er den eneste rute mellem Sverige og Estland. Her vil den sejle, 3 ugentlige dobbeltture sammen med den normale fragtfærge REGAL STAR.

REGAL STAR udfor Helsinki d. 12/7-2006. Foto: Michael Koefoed-Hansen

VICTORIA I til Helsingfors – Tallinn

VICTORIA I afgår fra Stockholm d. 16/7-2007. Foto: Michael Koefoed-Hansen

VICTORIA I, som normalt sejler mellem Stockholm og Tallinn, sejler frem til d. 31. august på ruten mellem Helsingfors og Tallinn.

SILJA SERENADE til ny rute mellem Helsingfors og Riga

SILJA SERENADE afgår fra Stockholm d. 30/7-2011. Foto: Michael Koefoed-Hansen

Da ruten mellem Stockholm og Helsingfors er lukket ned, minimum indtil midt i august, vil SILJA SERENADE fra d. 26. juni, blive indsat på en ny midlertidig rute mellem Helsingfors og Riga. Søsterskibet SILJA SYMPHONY vil forblive oplagt i Stockholm.

Kilde: Tallink Silja Line

Om Michael Koefoed-Hansen

Redaktør og ejer af Færgenyt. Har udgivet 3 bøger om dansk færgefart, på forlaget Starnia, samt drevet hjemmesiden ”The ferry site” siden 1998. ”The ferry site” hører i dag til blandt de største private hjemmesider med information omkring færger.

Se alle indlæg af Michael Koefoed-Hansen →