UV-bestråling skal beskytte mod corona på Molslinjens hurtigfærger

EXPRESS 4 ankommer til Sjællands Odde d. 17/7-2019. Foto: Michael Koefoed-Hansen

Molslinjen har fået installeret UV-kanoner på deres fem hurtigfærger, som sejler på Kattegat og Østersøen. UV-kanonerne vil bombardere luften i ventilationssystemet og fjerner mindst 80 procent af alle bakterier og vira i luften.

EXPRESS 3 ankommer til Sjællands Odde d. 17/7-2019. Foto: Michael Koefoed-Hansen

”Vi gør vores yderste for, at corona ikke skal have held med at aflyse julen i Danmark, og vi gør vores yderste for at gøre færgeturen så tryg som mulig”, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

EXPRESS 2 ankommer til Sjællands Odde d. 17/7-2019. Foto: Michael Koefoed-Hansen

Molslinjen er om det første færgerederi i Danmark, blevet certificeret med ”SafeGuard” fra Bureau Veritas. Med dette certifikat dokumenterer Molslinjen, at en pålidelig, uafhængig tredjepart har gennemgået hurtigfærgerne i forhold til overholdelse af Søfartsstyrelsens, Molslinjens, internationale søfartsorganisationers og Bureau Veritas’ retningslinjer for sundhed, sikkerhed og hygiejne. Det betyder, at alle skibets processer er godkendt.

EXPRESS 1 ankommer til Rønne d. 19/4-2019. Foto: Michael Koefoed-Hansen

Ekstra hurtigfærge på Kattegat i julen 

Ligesom sidste år, vil Molslinjen indsætte hurtigfærgen MAX, som fjerde færge på ruten mellem Odden og Aarhus. MAX vil sejle fra d. 22. til 28. december.

MAX ankommer til Rønne d. 21. april 2019. Foto: Michael Koefoed-Hansen 

Kilde: Molslinjen

Om Michael Koefoed-Hansen

Redaktør og ejer af Færgenyt. Har udgivet 3 bøger om dansk færgefart, på forlaget Starnia, samt drevet hjemmesiden ”The ferry site” siden 1998. ”The ferry site” hører i dag til blandt de største private hjemmesider med information omkring færger.

Se alle indlæg af Michael Koefoed-Hansen →