Color Line oplægger COLOR MAGIC

COLOR MAGIC afgår fra Oslo d. 24/7-2020. Foto: Michael Koefoed-Hansen

I forbindelse med at den norske regering i dag d. 4. januar, har indført nye strengere infektionsbekæmpelsesforanstaltninger i foreløbig to uger, for at begrænse udbredelsen af Covid-19, har Color Line besluttet af oplægge COLOR MAGIC, fra i morgen.

COLOR MAGIC, sejler normalt mellem Oslo og Kiel, sammen med søsteren COLOR FANTASY, som dog har været oplagt siden starten af november. Det betyder derfor også at Color Line varsler permittering af ca. 500 ansatte, i forvejen er ca. 1.000 ansatte permitteret.

COLOR FANTASY på Fayard d. 19/1-2019. Foto: Michael Koefoed-Hansen

“Det er etablert en god og konstruktiv dialog med relevante fagforeninger for ansatte på sjø og for virksomheten på land. – Permitteringene vil kunne bli opphevet på kort varsel når myndighetene igjen tillater passasjertrafikk mellom Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.”

Trond Kleivdal, direktør i Color Line.

RoRo færgen COLOR CARRIER, vil dog fortsætte med at sejle mellem Oslo og Kiel.

COLOR CARRIER i Oslo d. 24/7-2020. Foto: Michael Koefoed-Hansen

Kilde: Color Line

Om Michael Koefoed-Hansen

Redaktør og ejer af Færgenyt. Har udgivet 3 bøger om dansk færgefart, på forlaget Starnia, samt drevet hjemmesiden ”The ferry site” siden 1998. ”The ferry site” hører i dag til blandt de største private hjemmesider med information omkring færger.

Se alle indlæg af Michael Koefoed-Hansen →