Corsica Linea og La Méridionale byder sammen på Korsika udbud

PIANA. © La Méridionale

De to rederier Corsica Linea og La Méridionale vil komme med et fælles bud på udbuddet af færgetrafikken mellem det franske fastland og Korsika, som skal afleveres d. 14. februar. Udbuddet gælder for perioden 2021 til 2027.

© Corsica Linea

Udmeldingen kommer efter at der de seneste uger har været store strejker blandt søfolkene hos de 2 rederier, da La Méridionale, stod til at tabe al sejlads.

Corsica Linea vandt tilbage i juni 2019, en 15 måneders midlertidig kontrakt, på de 3 vigtigste ruter Marseille til Ajaccio, Bastia og L’ile Rousse, Udbuddet af de 2 mindre ruter fra Marseille til Porto Vecchio og Propriano (som er den eneste rute La Méridionale besejler efter udbuddet i juni 2019), er blevet udskudt nogle gange, men der skulle gerne snart komme et udbud af dem, som skal gælde fra maj til december 2020.

Kilde: Ship2Shore

Om Michael Koefoed-Hansen

Redaktør og ejer af Færgenyt. Har udgivet 3 bøger om dansk færgefart, på forlaget Starnia, samt drevet hjemmesiden ”The ferry site” siden 1998. ”The ferry site” hører i dag til blandt de største private hjemmesider med information omkring færger.

Se alle indlæg af Michael Koefoed-Hansen →