DFDS køb af FRS Iberia/Maroc er nu gennemført

TARIFA JET. © FRS

Onsdag d. 10. januar, var der closing af DFDS’s køb af rederiet FRS Iberia/Maroc. En aftale som de indgik med det tyske rederi FRS GmbH & Co. KG d. 17. september 2023.

“Vi ser frem til at komme i gang med integrationen af FRS Iberia/Maroc og til at skabe vækst i forretningen gennem vores fælles kompetencer samtidig med, at vi fortsætter med at levere pålidelige, effektive færge services til både passagerer og fragtkunder.”

Torben Carlsen, CEO for DFDS.

Købet omfatter FRS Iberia/Maroc’s 3 ruter over Gibraltar Strædet, nemlig mellem Algeciras – Tanger MED, Algeciras – Ceuta og Tarifa – Tanger Ville, samt de tilhørende færger. FRS Iberia/Maroc drives af ca. 850 medarbejdere, hvoraf lige over 400 er egne ansatte. Den foreløbige opgørelse viser at rederiets omsætning i 2023 var på en milliard danske kroner.

FRS Iberia/Maroc bliver en del af DFDS Ferry Division, og forventes fuldt integreret ind i DFDS inden for tre år. FRS Iberia/Maroc har siden november chartret DFDS RoPax færge PATRIA SEAWAYS for at øge kapaciteten på ruten Algeciras – Tanger MED.

PATRIA SEAWAYS ankommer til København d. 18/2-2017. Foto: Michael Koefoed-Hansen

Kilde: DFDS

Om Michael Koefoed-Hansen

Redaktør og ejer af Færgenyt. Har udgivet 3 bøger om dansk færgefart på forlaget Starnia, samt drevet hjemmesiden ”The ferry site” siden 1998. ”The ferry site” hører i dag til blandt de største private hjemmesider med information omkring færger.

Se alle indlæg af Michael Koefoed-Hansen →