Stena Line bytter STENA VINGA ud med STENA DANICA

STENA DANICA ankommer til Göteborg d. 19/10-2018. Foto: Michael Koefoed-Hansen

Fra d. 1. juli, vil STENA DANICA igen sejle mellem Frederikshavn og Göteborg, efter at havde været oplagt i Göteborg siden d. 23. marts. Dog betyder indsættelsen af STENA DANICA, at STENA VINGA i stedet for vil blive lagt op. Der vil derfor stadig kun være to færger i drift mellem Frederikshavn og Göteborg.

STENA VINGA i Göteborg d. 19/10-2018. Foto: Michael Koefoed-Hansen

”Vi ser en voksende interesse og forbedret reservationssituation for vores dagsture til Danmark og sætter derfor STENA DANICA i trafik igen midlertidigt i sommerhøjsæsonen. For at vi kan tilbyde vores gæster en sikker rejse med social afstand, har vi reduceret antallet af passagerer pr. afgang og indført adskillige foranstaltninger til øget sikkerhed om bord.”

Carl Mårtensson, pressechef i Stena Line.

Stena Line vil tilbyde dagture for svenskere ombord på STENA DANICA. Men pga. de danske indrejsebegrænsninger, vil de dog ikke få lov til at gå i land i Frederikshavn, og skal derfor ophold sig ombord på STENA DANICA, mens den ligger ved kaj i Frederikshavn.

Kilde: Stena Line

Om Michael Koefoed-Hansen

Redaktør og ejer af Færgenyt. Har udgivet 3 bøger om dansk færgefart, på forlaget Starnia, samt drevet hjemmesiden ”The ferry site” siden 1998. ”The ferry site” hører i dag til blandt de største private hjemmesider med information omkring færger.

Se alle indlæg af Michael Koefoed-Hansen →